desnettilogoKauppapuistikko 16 A 50

65100 VAASA

 gsm 040 553 2720 / Raatikainen

gsm 040 553 2721 / Ahopelto

 

KOLMIO Kauppapuistikko 16 B, Vaasa (ydinkeskusta)

(VUOKRATTU)

Viihtyisä, erinomaisessa kunnossa oleva 3 h + keittiö + erillinen wc + kylpyhuone + vaatehuone + lasitettu eteläparveke aivan Vaasan ydinkeskustasta: Kauppapuistikko 16 B, 6. krs. Vuokra xxx euroa/kk + sähkö- ja vesimaksu kulutuksen mukaan. Mahdollisuus tarvittaessa kellarikerroksen autohallipaikkaan (taloyhtiön perimän maksun mukaan, 66 euroa/kk vuonna 2016). Asunto soveltuu huonejaoltaan myös kimppakämpäksi (yhteinen vuokrasopimus).

Asunnon koko on n. 74 m2; hyvät komerotilat, erittäin hyvät kodinkoneet, mm. remontin yhteydessä uusitut integroitu liesi ja keraaminen Rosenlew-liesitaso sekä rosterinen liesituuletin, UPO-astianpesukone ja LG:n rosterinen side-by-side-kylmäkeskus. Uudet kiiltovalkoiset keittiökaapit ja -laatikostot rosteritankovetimin, massiivipuiset työtasot, upotettu pesuallas.

Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on uusitun kylpyammeen lisäksi erillinen suihku, keraaminen pesuallas (massiivipuutaso) ja pesukoneliitäntä, REJ-designin pyyhekuivain sekä lattialämmitys. Erillisessä wc:ssä on seinä-wc-istuin ja keraaminen pesuallas (massiivipuutaso). Myös wc on kauttaaltaan kaakeloitu, laattalattiat. Kaikki kylpyhuoneen ja wc:n varusteet on uusittu.

Asunnossa on uusi valkolakattu saarniparkettilattia, raikkaan valkoisiksi maalatut seinät sekä uudet, tilavat liukuovelliset komerot asuinhuoneissa. Sekä olohuoneessa että molemmissa makuuhuoneissa on antennipistorasia. Eteissisäänkäynti on laatoitettu (harmaa keraaminen laatta).

Taloyhtiössä on autohalli sekä tilava pyörävaja. Ylimmässä kerroksessa on sauna, pyykkitupa ja koneellinen kuivaustila, harraste-/nikkarointihuone sekä jätti- ja tavallinen mankeli.

Kaikki palvelut ovat muutaman askeleen päässä ihan lähellä: mm. useita kauppoja naapurustossa ja tori kivenheiton päässä. Talon alakerrassa ja sisäpihalla on useita pikkuliikkeitä.

Koko taloyhtiö on täysin remontoitu vuoden 2011 aikana: mm. uudet vesi- ja viemäriputket, sähköt ja antenniverkko, patteritermostaatit, parvekkeet, julkisivu- ja sisäpiharemontti, uusitut hissit... Voisi sanoa, että taloyhtiössä on yli vuoden kestäneen täysremontin aikana uusittu kaikki mahdollinen. Myös kaikki asunnon pinnat ja varustus on uusittu 2011-2012.

 

kylpyhuoneessa sekä erillinen suihku että amme

 

erillinen wc

kaksi makuuhuonetta

eteinen

keittiö

olohuone

parveke

 

vaatehuone

 

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: E

 

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.

Tiedustelut:


 Ilkka Raatikainen
 gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto
 gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä)
 desnetti.fi