desnettilogoKauppapuistikko 16 A 50

65100 VAASA

 gsm 040 553 2720 / Raatikainen

gsm 040 553 2721 / Ahopelto

 

YKSIÖ Pietarinkatu 15 B Ullanlinna, Helsinki

Tyylikkäästi, korkeatasoisin materiaalein uudistettu yksiö (24m2)  Ullanlinnassa, hissitalon 6. kerroksessa. Vuokra xxx euroa/kk + vesimaksu á xx €/kk + sähkö kulutuksen mukaan.

Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on valopeili, tammihyllyt, Alessin hanat sekä taitettavat tilaa säästävät suihkuseinät.

Kauniissa valkoisessa designkeittiössä on massiivitammitasot, integroidut Siemens-kodinkoneet (jääkaappi ja astianpesukone) sekä Alessin hana. Keittiössä on keraaminen liesitaso ja yhdistelmäuuni: kiertoilmauuni/mikroaaltouuni/grilli.

Seinässä on valmiina taulutelevision seinäteline. Säilytystilana massiivitammisella liukuovella varustettu vaatekaappi, erillinen seinään kiinnitetty vaatekaappi, kaappeja keittiössä ja eteisen oven yläpuolella sekä tilava laatikosto työtason huoneenpuoleisella sivulla. Ulkoseinän entinen viileäkomero on muutettu valaistuksi hyllyköksi. Varustukseen sisältyvät myös sälekaihtimet, erillinen pimennysrullaverho sekä katto- ja seinävalaisimet. Asuinhuoneessa on parkettilattia (tammimosaiikkia), eteisen ja kylpyhuoneen lattiat on laatoitettu.

Taloyhtiössä on pesutupa sisäpihan piharakennuksessa ja varastotilaa sekä ullakolla että taloyhtiöön kuuluvan sisäpihan asuinrakennuksen kellarissa.

VUOKRATTU

pietarink-1

 

pietarink-6

  pietarink-5

Pietarink15B91 p15et

pietarinkadun-kaytava

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: D

 

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.

Tiedustelut:


 Ilkka Raatikainen
 gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto
 gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä) 
 desnetti.fi